top of page
  • Writer's pictureAgrollavor

Les abelles les nostres amigues. T'ajudem a cuidar-les

Sense les abelles i la seva pol·linització, les plantes i el seu cicle es veuria afectat. Sense les abelles tampoc tindríem l'apreciada mel, elaborada per les seves obreres, que treballen des de que neixen fins a la seva mort, per la seva colònia. L'abella obrera viu fins a uns 6 mesos però l'abella reina pot viure fins a 4 a 5 anys.

Les abelles s'alimenten de nèctar i pol·len que extreuen de les plantes i arbres. A partir d'aquest nèctar que recol·lecten, fan la mel que els serveix per alimentar-se junt amb el pol.len que els hi aporta proteïnes i aminoàcids, imprescindibles pel creixement de les abelles més joves.

La mel ha estat un suculent menjar, a més d'un producte molt preuat, al llarg de la història de la humanitat. Egipicis, grecs, maies, la cultura jueva, la cristiana des de l'edat mitjana,... l'han valorat i utilitzat com a un producte de molt valor.


Entorn a les abelles i la mel, la nostra botiga està especialitzada en la venta de productes per l'apicultura, sent un dels pocs establiments que toquen aquest tema de la zona.

Tenim tot el que necessites per si vols cuidar abelles: caixes, granotes, jaquetes, botes, xarops densos, cera, caça pol·lens, pots de vidre, cossos de cria, fumadors, dipòsits, guants, quadres, etc... (a baix, la foto d'un quadre amb abelles obreres treballant durant la xerrada sobre apicultura que vam fer a Agrollavor durant la Fira de la Candelera 2018).
Visita el nostra apartat d'apicultura de la botiga.
A Agrollavor també podràs trobar mel de qualitat recent embassada.

114 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page