top of page
  • Writer's pictureAgrollavor

Un estiu sense mosquits. T'ajudem a prevenir-los.



Arriba la primavera i amb ella la molesta plaga de mosquits. T'oferim una àmplia varietat de productes per poder fer-los fer front i gaudir d'un estiu tranquil.

La responsable de les picades és la femella del mosquit que necessitarà del ferro de la nostra sang per al desenvolupament i la posta dels ous. Aquestes arriben a viure fins a 100 dies i poden arribar a posar 80 ous cada 6 dies.

Podem actuar contra ells de 6 formes que t'expliquem a continuació:

-Mecánicament: buidant l'aigua periòdicament dels punts susceptibles a l'acumulació d'aigua com a molt cada 3 dies, regar les plantes directament a terra perquè no es generin acumulacions entre les seves fulles; o cobrint amb malles dipòsits, piscines o altres grans concentracions d'aigua. I si tenim un desguàs de la xarxa de clavegueram davant de casa i hi ha molta sequera, bolcar alguns litres d'aigua perquè el sifó que hi ha, renovi l'aigua.

-Ús de larvicides aplicats en punts d'aigua estancada com ara dipòsits, estanys, plats de testos ... eliminarem totes aquelles larves derivades de la posada dels mosquits amb l'ús de pastilles Device i pastilles antimosquits Batlle. Molt efectiu per assegurar-nos que en aquests punts no es desenvolupin.

-Ús d'espelmes, encens repel·lents d'aplicació cutània i altres productes a base de citronella. La seva olor els genera repulsió i creen una petita zona de confort encara que la seva eficàcia és limitada. Productes

-Aparells que a força d'emissions de CO2, i llum ultraviolada els atreuen i s'eliminen. Això pot atraure i eliminar alguns mosquits quan no estiguem ja que si poden triar, segurament abans aniran a nosaltres i tampoc evitarà la proliferació dels mateixos llevat que ho combinem amb larvicides o altres productes.

-Aqualab. Producte estrella i realment eficaç que redueix en gran mesura la població de mosquits. Es tracta d'un senzill recipient amb un atraient que el que fa és que la femella faci aquí la seva posada i no en altres punts de la casa. Un cop nascudes les larves queden al seu interior i en esdevenir adults queden atrapats. Si el fem servir des de l'inici de la campanya, donarà un gran rendiment. El dipòsit ens durarà molts anys i l'única cosa que haurem de reposar cada mes i mig són les pastilles amb l'atraient. Vídeo aqualab



-Insecticidas. És la forma més agressiva per lluitar contra ells i no la més eficaç, se solen polvoritzar parets i plantes amb insecticides d'alta persistència que poden ajudar en infestacions molt elevades però que afectessin també a la resta de la fauna de la zona.

En conclusió, no hi ha un únic producte que els faci desaparèixer, però amb una bona combinació d'ells, podrem gaudir d'un estiu més tranquil. Producte


La nostra recomanació de Aqualab per a un pati de 100m2:

2-3 recipients Aqualab combinats amb una bona actuació mecànica, i si l'economia ho permet, ja que el seu cost és més elevat, instal·lar un aparell Biogents. Amb això garantim poder gaudir de l'exterior com no l'heu fet en els últims anys.

83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page