• Agrollavor

Època de trasplantar els arbres fruiters (en test o terra)

Durant els mesos de gener-febrer, és època de trasplantar els nostres arbres fruiters. Ho podem fer en un test o al terra, sobretot ho hem de fer abans que comencin a brotar les primeres fulles.

A l’hora de trasplantar us recomanem que seguiu els següents consells:

· Fer un bon forat al terra i aportar-hi una bona quantitat de substrat universal.

· Mantenir regs continuats, sobretot durant el primer any, perquè l’arbre no passi mai set. Teniu l’opció de posar reg automàtic.

· Plantar el nostre arbre a una zona on toqui el màxim de sol possible. Tenir en compte que els cítrics haurien d’estar el més arrecerats possible dels vents freds.


Vine a la botiga a conèixer els nostres arbres fruiters

A finals de febrer, principis de març és època de fer els tractaments de prevenció de possibles fongs i insectes als nostres arbres. Li farem tant als arbres acabats de trasplantar com els que vam podar setmanes enrere. Farem tractaments d’oli Parafinic (recomanem el producte Belproil) juntament amb sulfat de coure. Tots dos els barrejarem en aigua dins una motxilla polvoritzadora i ruixarem l’arbre quan hagi tret les primeres fulles o el botó rosa (quan la flor està tancada en forma de botó).


Brot botó rosa arbre

Un cop fet el tractament, no tornarem a prevenir amb oli i coure fins després de la caiguda de la flor ja que quan l’arbre està en plena floració tractar-lo, podria perjudicar la fauna pol·linitzadora com les abelles.

Apuntar que els arbres de fulla caduca com els cítrics, llorers, oliveres; és a dir els de fulla dura, el tractament d’oli i sulfat de coure es poden allargar fins a l’abril si s’escau.


Cirerer

335 views0 comments
LA BOTIGA AGROLLAVOR

Adreça:

Carrer Foment, 7

Molins de Rei

(Barcelona)

HORARI BOTIGA

De dilluns a divendres:

8.30h a 13.30h i de 16.30h a 19h

 Dissabtes:

9h - 13.30h

AJUDA

Email:  agrollavor@gmail.com

Telèfon: 93 668 11 44

Tenim pàrquing gratuït per als clients.

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanco Icono de YouTube
  • Twitter Icono blanco

© 2020 Agrollavor agrollavor@gmail.com