top of page
  • Writer's pictureAgrollavor

Tenim més de 400 varietats de llavors a la botiga

Updated: Jun 28, 2018

Tenim més de 400 varietats de llavors per plantar del segell Semillas Batlle, marca amb més de 200 anys d'història i amb seu a Bell-Lloc d'Urgell i Molins de Rei. La més antiga de llavors del territori espanyol i la tercera més antiga de llavors d'Europa.

Tenim llavors BATLLE d'hortícoles, Flors, arbres, d'hortícoles Eco, aromàtiques, bulbs híbrides, forratgeres,... les faves, els pèsols i les mongetes; les més venudes.

Vine a fer un cop d'ull de l'exposició que tenim i també t'oferirem, si vols, consell.

Planta aquestes llavors amb el nostre SUBSTRAT BATLLE, molt bo per la seva qualitat-preu. Compta amb una fórmula equilibrada que aporta un excel·lent relació entre retenció d'aigua i ventilació, ideal per cultivar tot tipus de plantes tant en condicions d'interior com d'exterior.Aquí baix veiem camps d'assaig de BATLLE a Bell-Lloc d'Urgell. Pans elaborats amb els blats collits.


També tenim llavors del segell, Les Refardes, que ofereix la seva selecció de llavors ecològiques de varietats locals catalanes entre les quals hi ha la col espigall o una gran varietat de tomàquets de penjar.
120 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page